Friss híreink

Látogatottság növelő tippek, ingyen

2020.04.14. 17:14, Roxie
Címkék: havi téma

Most a Havi Téma keretei között hoztunk néhány jól ismert tippet az ingyenes látogatószerzési módokról.

Persze ezeken kívül van számos más lehetőség, ilyesmire specializált gyűjtőoldalak is, és biztos megvan a saját bevált módszeretek is. Ezek olyan alap dolgok amik igen, elősegíthetik azt hogy új emberek találjanak rá a munkádra.

 

Helyzetjelentés

2020.04.07. 11:39, Roxie

Sajnos mi is felszívódtunk, megküzdöttünk a magunk nehézségeivel ebben az időszakban is. Nekem könnyebb, de Anne sajnos nagyon megjárta a kialakult helyzetet, reméljük ti azért rendben vagytok!

Beszéljünk az oldalról. Nem akartuk abbahagyni, de muszáj volt egy jó időre itt hagyni szegényt, meg kellett szokni az új helyzetet. Úgy döntöttük hogy ott folytatjuk ahol abbahagytuk, és olyan lesz mintha az Április Március vége lenne, a havi témát folytatjuk, és próbáljuk tartani az időpontokat, elfelejtve hogy márciusban kellett volna. Remélem nem csalódtatok bennünk nagyot, továbbra is várjuk az ötleteket a havi témákhoz, az oldal ajánlásokat, a hírbeküldéseket, és a fejléc verseny is nyitva áll mindenki előtt!

A látogatottságról

2020.03.17. 11:46, Anne

Aki általában a G-Portálra téved, vagy más webszerkesztő platformra nem elsődleges célja a profitálás, lehetséges hogy a jövőben az lesz, de a kezdetekkor még csak nagyon kevés esetben.

Ha valaki a saját szórakoztatásból tenne közzé dolgokat az életéről, az érdeklődéséből vagy gyűjtene információkat arról amit szeret még nem gondol feltétlenül bele a számokba. 

Cikkajánló: Így tedd intaraktívvá az oldalad

2020.03.13. 12:38, Anne
Címkék: cikkajánló

A hónapban boncolgatott Tippek a látogatottságnöveléshez témakörön belül beszélgettünk a számokról és a visszajésekről. A, a Bloggers.gp szerkesztője régebben írt egy nagyon jó cikket azzal kapcsolatban hogyan érdemes visszajelzéseket kérni

A cikk bloggereknek íródott, de a leírtak általánosságban is érvényesíthetőek. 5 tipp úgy altalánosságban amivel megfoghatod a látogatókat, amivel intekaktívabbá teheted az oldalad. 
>> Olvassátok el!

Raquell társszerkesztőt keres!

2020.03.05. 08:53, Anne

Raquell megnyitotta a Tom Ellis-el foglalkozó rajongói oldalát, és segítséget keres maga mellé. Ha érdekel a színész munkássága, netán nagy rajongója vagy és amúgy is követed, csatlakozz Raquell-hez és csináljatok együtt egy nagyszerű magyar rajongói oldalt Tom-ról! A részletekről és a feltételekről a képre kattintva olvashatsz bővebben!

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 
Welcome

Üdvözlünk a G-Portál új helyi hírekkel foglalkozó portálján! Szeretnéd megosztani ezt a látogató közönségeddel, szeretnéd hogy új emberek jussanak el az oldaladra? Esetleg társakat keresel, hogy egy nagyobb projectbe bele tudj kezdeni? Segítséget kérnél, vagy valamilyen szolgáltatást tudsz nyújtani? És, nem csak ennyi. Hasznos linkgyűjtemények, tippek és segítségek, és sok-sok érdekesség vár még rád.

 
Híred van?

Desing-t cseréltél? Esetleg új oldalt nyitottál? Vagy valami egyéb híred van amit megosztanál másokkal? Akkor kérlek töltsd ki az alábbi Google Űrlapot hogy te és a híred kikerülhessetek a főoldalra!

Ha nem google form-on szeretnéd beadni a híred, akkor használd a klasszikus hírbeküldőt!

 
Aktuális versenyeink

Itt az oldalon aktuálisan futó versenyeket és azoknak a státuszait láthatjátok. Jelentkezés előtt olvassátok el az általános versenyszabályzatot is!

Nevezési határidő: ?
Státusz: Jelentkezés nyitva
Nyeremény: 100 kredit
Nevezők száma: 0

 
ChatBox

- ne itt hirdess! használd a reklámkönyvet
- ne káromkodj!

 
Havi kibeszélő

Várjuk a kérdéseiteket, osszátok meg a tapasztalataitokat! 

Mi ez? Minden hónapban az ajánlott és a javasolt témák közül megszavaztok 1-et, és mi a következő hónapban ezzel fogunk foglalkozni. Ajánlókkal, segítő leírásokkal és sok izgalmas tartalommal!

 
Hónap oldala

Teo blogján igazából szinte mindenről olvashattok. Személyes élményeket és tapasztalatokat tőle, tippeket és segítségeket mind a magánéletben mind a portálszerkesztés terén. Olvashattok bejegyzéseket nem olyan unpopuláris beszédtémákról is, amiről igazából kéne beszélgetni. Teo mindezek mellett dalszövegek fordításával is foglalkozik, és sűrűn hoz egy packot kedvencei egy egy albumának a magyar dalszövegeivel is. Mindenképpen érdemes ellátogatni hozzá!

Mi ez?Archívum

 
Impresszum

Itt találjátok meg röviden hogy miről is szól szól az oldal, illetve itt találhatjátok meg a forrásainkat is.

Köszönjük ha benéztél, és kérjük hogy hagyj magad után valami nyomot, a visszajelzések a mi munkánkat is nagyban elősegítik!

Anne & Roxie
Tárhely: G-Portal
Indulás: 2019.11.23.
Kategória: GP-s hírek
Köszönet: NikkiWorld & Boggers

 

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2020.04.14. 17:14
2020.04.07. 11:39
2020.03.17. 11:46
2020.03.13. 12:38
2020.03.05. 08:53
Friss hozzászólások
 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó