Friss híreink

Havi Téma: Tippek a látogatottsághoz

2020.03.03. 16:45, Roxie & Anne
Címkék: havi téma

Az e havi téma nem más mint a tippek a látogatottságnöveléshez.

Ebben a témában úgymond mindenki járatosabb aki már néhány éve szerkeszt weboldalt bármilyen platformon, egyesek inkább a pozitív példákat tudják felhozni még másokat a negatívakat. De valamiért még mindig itt vagyunk, valamiért nagyon sok szerkesztő visszatért, és sok új is elkezdte. A Látogatottság nem minden? 

 

Nem, de azért valljuk be nagyon fontos! A hónapban ezt a témakört fogjuk végig járni, és ebben szükségünk lesz a ti segítségetekre és visszajelzéseitekre is!

A havi téma keretein belül igyekszünk a következő témákat körbejárni:

 • A látogatottság fontossága.
 • Gp-s lapok a keresőkben
 • Számok vagy a visszajelzések?
 • Ingyenes hirdetési felületek
 • Fizetős hirdetési felületek
 • Weboldalak és a  Social Media

Aki weblapszerkesztésre adta a fejét, annak egy fontos dolog a látogatottság. Aki azt mondja hogy nem, az vagy nekünk vagy magának hazudik. Ugye jól tud esni 1-1 pozitív visszajelzés, sőt akár a negatív is? A számok és kommentek mind-mind visszajelzések a munkánkra! Biztos éreztétek már azt hogy a munkátok sokkal több megtekintőt érdemelne, és biztos voltatok már féltékenyek más lapok látogatottságára. Rossz szokás nem mondom, de ha a szerkesztő jól kihasználja ezeket az érzéseket, akkor az ilyen helyzetekből abszolút pozitívat tud változtatni az oldalán.

A hajtás a látogatottság után legtöbbször pozitív fejlődéssel jár, a lényeg annyi hogy hogyan áll hozzá a szerkesztő.

Ebben a hónapban nem csak az esztelen hirdetésre és a legjobb ingyenes hirdetési felületre szeretnénk felhívni a figyelmet. Hanem szeretnénk titeket rávezetni arra hogy megtaláljátok az egyensúlyt a saját és a látogatóitok igényei között és ezzel fejlesszétek az oldalatokat!

Témaindítónak hoztunk néhány kérdést, tetszőlegesen válaszolgassátok meg őket, és beszélgessünk kicsit a témáról!

 1. Elégedett vagy az oldalad látogatottságával?
 2. A számok számítanak neked, vagy a visszajelzések?
 3. Hol szoktad hirdetni a portálod?
 4. Van a weboldaladnak közösségi oldala?
 5. Szerinted mely témájú oldalak érdeklik a legjobban a látogatókat?
 6. Nyitottal már csak azért egy adott témájú oldalt, mert felkapott volt?
 7. Milyen oldalakat látogatsz meg szívesen, és miért? És milyen gyakran nézel fel?
 8. Zártál már be oldalt a látogatottság miatt?

 

2 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2020.04.14. 13:35
Ninaa

Sziasztok :) Én is jöttem válaszoglatni a kérdésekre.

A számok számítanak neked, vagy a visszajelzések?

Igazából egyet kell értsek Fannival. A visszajelzéseknek sokkal jobban tudnak örülni a szerkesztők, mint a magas számoknak. Az is egy löket a szerkesztéshez, de amikor valaki ír egy kommentet vagy a chatet használja, sokkal jobban előremozdítja a szerkesztőt, hogy folytassa azt, amit csinál.

Hol szoktad hirdetni a portálod?

FB csoportokban és twitteren. Mikor hol van épp kedvem.

Van a weboldaladnak közösségi oldala?

Van, de nem mindig látom értelmét, főleg, hogy én sem vagyok az a megszállott közösségi médiás. Kell egyfajta lelkesedés a megosztásokhoz a folyamatos posztoláshoz, hiszen ezzel keltjük fel az érdeklődők figyelmét.

Milyen oldalakat látogatsz meg szívesen, és miért? És milyen gyakran nézel fel?

A kedvenc sztárjaimról, sorozataimról vagy akár filmjeimről is szeretek rajongói oldalakat figyelni. Az interneten megismert spancik (:DD) oldalait két-három naponta szoktam lecsekkolni, plusz bloggereket követek.

Zártál már be oldalt a látogatottság miatt?

Az én esetemben a kedv hiánya okozta a bezárást vagy az, hogy nem jó témát választottam. A látogatottság bár érdekel, mégsem volt annyira nagy hatása rám, hogy bezárjak egy oldalt miatta. Ha valaki szereti azt, amit csinál, akkor csinálja, de ha már a kedvét veszi valami, akkor zár be leginkább.

Jók voltak a kérdések, köszönöm, hogy válaszolhattam ♥

Idézet
2020.03.04. 08:43
Fanni

A számok számítanak neked, vagy a visszajelzések?
Volt hogy ez volt hogy az, azután megtapasztaltam azt hogy naponta 200-an látogatnak és 0 visszajelzés van :) Akkor változott. Egy "szia szép a design" is jobban tud esni mint 100 ember a számlálón. 

Van a weboldaladnak közösségi oldala?
Próbálkoztam vele, de azt részét nem élveztem a szerkesztésnek. Nem vagyok nagy közösségi médiás ember :) Valahogy beállítottam hogy az új bejegyzést automatikusan posztolja ki, és ennyiből állt a kis FB oldalam :)

Nyitottal már csak azért egy adott témájú oldalt, mert felkapott volt?
Persze! Volt már blogom, divat tipekkel, és volt úgy portálépítős oldalam hogy a max teljesítményen a PS-ben képek összemosása volt. Persze a két téma egyáltalán nem ált hozzám közel így nem értem el velük túl nagy eredményeket, és kicsit sem élveztem a szerkesztést. 

Zártál már be oldalt a látogatottság miatt?
Nem pont miatta, de volt benne szerepe persze. A rossz látogatottság miatt nem volt kedvem foglalkozni az oldallal és energiát ölni bele, aztán rájöttem hogy igazából nem is élvezem, nem éri meg nekem ezzel foglalkozni. Sok esetben jó volt, hogy rájöjjek hogy ezzel nem szeretnék igazából foglalkozni. 

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
 
Welcome

Üdvözlünk a G-Portál új helyi hírekkel foglalkozó portálján! Szeretnéd megosztani ezt a látogató közönségeddel, szeretnéd hogy új emberek jussanak el az oldaladra? Esetleg társakat keresel, hogy egy nagyobb projectbe bele tudj kezdeni? Segítséget kérnél, vagy valamilyen szolgáltatást tudsz nyújtani? És, nem csak ennyi. Hasznos linkgyűjtemények, tippek és segítségek, és sok-sok érdekesség vár még rád.

 
Híred van?

Desing-t cseréltél? Esetleg új oldalt nyitottál? Vagy valami egyéb híred van amit megosztanál másokkal? Akkor kérlek töltsd ki az alábbi Google Űrlapot hogy te és a híred kikerülhessetek a főoldalra!

Ha nem google form-on szeretnéd beadni a híred, akkor használd a klasszikus hírbeküldőt!

 
Aktuális versenyeink

Itt az oldalon aktuálisan futó versenyeket és azoknak a státuszait láthatjátok. Jelentkezés előtt olvassátok el az általános versenyszabályzatot is!

Nevezési határidő: ?
Státusz: Jelentkezés nyitva
Nyeremény: 100 kredit
Nevezők száma: 0

 
ChatBox

- ne itt hirdess! használd a reklámkönyvet
- ne káromkodj!

 
Havi kibeszélő

Várjuk a kérdéseiteket, osszátok meg a tapasztalataitokat! 

Mi ez? Minden hónapban az ajánlott és a javasolt témák közül megszavaztok 1-et, és mi a következő hónapban ezzel fogunk foglalkozni. Ajánlókkal, segítő leírásokkal és sok izgalmas tartalommal!

 
Hónap oldala

Teo blogján igazából szinte mindenről olvashattok. Személyes élményeket és tapasztalatokat tőle, tippeket és segítségeket mind a magánéletben mind a portálszerkesztés terén. Olvashattok bejegyzéseket nem olyan unpopuláris beszédtémákról is, amiről igazából kéne beszélgetni. Teo mindezek mellett dalszövegek fordításával is foglalkozik, és sűrűn hoz egy packot kedvencei egy egy albumának a magyar dalszövegeivel is. Mindenképpen érdemes ellátogatni hozzá!

Mi ez?Archívum

 
Impresszum

Itt találjátok meg röviden hogy miről is szól szól az oldal, illetve itt találhatjátok meg a forrásainkat is.

Köszönjük ha benéztél, és kérjük hogy hagyj magad után valami nyomot, a visszajelzések a mi munkánkat is nagyban elősegítik!

Anne & Roxie
Tárhely: G-Portal
Indulás: 2019.11.23.
Kategória: GP-s hírek
Köszönet: NikkiWorld & Boggers

 

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2020.04.14. 17:14
2020.04.07. 11:39
2020.03.17. 11:46
2020.03.13. 12:38
2020.03.05. 08:53
Friss hozzászólások
 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó