Friss híreink
Archívum - 2020. január

Roni kinézetet cserélt a blogján!

2020.01.29. 18:30, Anne
Címkék: új design

Emlékeztek Roni-ra? Január első hetében ő kért segítséget abban hogy valaki segítsen neki kinézetet készíteni. Nos talált is segítséget!

Egy nagyon különleges és szép letisztult, mégis modern kinézet van az oldalon, de sajnos nem látjuk kiteljesedni. Mivel az oldal tartalma még javarészt regisztrálós, nem láthatjuk a kódolásban megbújó igazi szépségeket, a mezei felhasználónak (mint nekem) üres az oldal tartalom nélkül. De szerintem nem kell aggódni, ugyanis Roni azt is megírta nekünk hogy rengeteg ötlete van az oldalával kapcsolatban, reméljük publikusan is közzétesz majd ezt-azt ;)

Bemutatjuk: GP-Hacks

2020.01.28. 21:56, Roxie

Egy kedves látogatónk hívta fel a figyelmünket egy rég elfeledett "hard-core" portálépítéssel foglalkozó oldalra. Sajnos az oldal már kissé szétcsúszott, illetve a szkriptek java sem érhető el, de számos hasznos tartalom található rajta. 

Hoztunk egy kis link gyűjteményt az oldal tartalmából!

Portálépítés: Az elmélet

Portálépítés: A gyakorlat

Ha böngészitek az oldalt látjátok mennyi látványos és kreatív kiegészítés készült a Gp-hez, új komment rendszer hozzáadása, képváltók, relatív dátum beállító.. Viszont a script file amiben benne volt ez a hatalom elveszett. De ne aggódjatok!

Aki még emlékszik az oldal szerkesztőjére az tudja hogy mekkora munkássága is volt a honlapszerkesztésben, a munkái túlmutattak a képszerkesztésen és a sablon CSS kódok gyártásán is... És még van egy kis hely az internet bugyraiban ahol otthagyta a keze nyomát. 

Ezt az oldalt itt érhetitek el, ezek mai napig kivállóan működő kódok, és többek között mi is használunk belőlük néhányat. Viszont ezt a kis zugot külön szeretnénk említeni, egy másik bemutatós bejegyzésünkben!

megnyitott a cami-cabello.hu

2020.01.24. 21:35, Roxie
Címkék: nyitás

Katie végre megnyitotta a régóta tervezett rajongói oldalát, nem másról mint a gyönyörű és tehetséges Camile Cabello-ról.

Katie egy szép zöldes árnyalatú design-el kezdett, az elrendezés és a kódolás is optimális egy rajongói oldalhoz. Nyitáshoz képest megtalálható Camiláról néhány alap információ - és most kapaszkodjatok meg - majdnem 10 ezer fotó a galériában. Katie a friss hírekkel sem késlelkedet, már olvashatjuk is az aktuálisokat. Ha érdekel az énekesnő munkássága feltétlenül nézz be, mert ez az oldal az egyetlen magyar rajongói oldal ami róla szól!

Lumiere kinézetet cserélt az oldalán

2020.01.23. 11:39, Anne
Címkék: új design

Már korábban is fontolgattuk hogy annyira kevés hír érkezik be hogy megnézhetnénk mi történik ha kinyitjuk a kaput más szolgáltatókon tevékenykedők előtt is. Már rágódtunk rajta egy ideje, de most érkezett konkrét igény is rá, szóval úgy döntöttünk hogy próbából nyitva áll a kapu mindenki előtt :) Egyébként tervben van hogy írunk az egészre egy szabályozást / útmutatót… Mindegy lássuk is mai nap sztárját!

Lumiere cserélt kinézetet az Attack On Titan-al foglalkozó oldalán.  Nagyon szépen sikerült belevinni a klasszikus vörös-fekete kombinációt, egy letisztult modern kinézetbe. Dinamikus és izgalmas, sikerült nagyon eltalálni a az oldalon megjelenő színek arányát is. A blokkok között remek a dominancia, abszolút a tartalom van a középpontban. Minden részletében modern, felbontásbarát, csak nézzétek meg  a mobilnézetet és a remekül kivitelezett a reszponzív tapadós menüt. Abszolút jó példája annak hogyan kell kinéznie egy weboldalnak 2020-ban!

Havi Téma: Szavazás

2020.01.19. 18:21, Roxie

Sziasztok! A javaslataitok alapján meghoztuk a szavazást a februári havi témához. Oldalt láthatjátok a szavazást. Február 1.-ig lehet szavazni, utána az oldal tartalma egész hónapban az általatok megadott témáról fog szólni! 

Mi az a Havi téma? Olvassátok el itt, és már lehet is javaslatokat tenni a következő körre!

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 
Welcome

Üdvözlünk a G-Portál új helyi hírekkel foglalkozó portálján! Szeretnéd megosztani ezt a látogató közönségeddel, szeretnéd hogy új emberek jussanak el az oldaladra? Esetleg társakat keresel, hogy egy nagyobb projectbe bele tudj kezdeni? Segítséget kérnél, vagy valamilyen szolgáltatást tudsz nyújtani? És, nem csak ennyi. Hasznos linkgyűjtemények, tippek és segítségek, és sok-sok érdekesség vár még rád.

 
Híred van?

Desing-t cseréltél? Esetleg új oldalt nyitottál? Vagy valami egyéb híred van amit megosztanál másokkal? Akkor kérlek töltsd ki az alábbi Google Űrlapot hogy te és a híred kikerülhessetek a főoldalra!

Ha nem google form-on szeretnéd beadni a híred, akkor használd a klasszikus hírbeküldőt!

 
Aktuális versenyeink

Itt az oldalon aktuálisan futó versenyeket és azoknak a státuszait láthatjátok. Jelentkezés előtt olvassátok el az általános versenyszabályzatot is!

Nevezési határidő: ?
Státusz: Jelentkezés nyitva
Nyeremény: 100 kredit
Nevezők száma: 0

 
ChatBox

- ne itt hirdess! használd a reklámkönyvet
- ne káromkodj!

 
Havi kibeszélő

Várjuk a kérdéseiteket, osszátok meg a tapasztalataitokat! 

Mi ez? Minden hónapban az ajánlott és a javasolt témák közül megszavaztok 1-et, és mi a következő hónapban ezzel fogunk foglalkozni. Ajánlókkal, segítő leírásokkal és sok izgalmas tartalommal!

 
Hónap oldala

Teo blogján igazából szinte mindenről olvashattok. Személyes élményeket és tapasztalatokat tőle, tippeket és segítségeket mind a magánéletben mind a portálszerkesztés terén. Olvashattok bejegyzéseket nem olyan unpopuláris beszédtémákról is, amiről igazából kéne beszélgetni. Teo mindezek mellett dalszövegek fordításával is foglalkozik, és sűrűn hoz egy packot kedvencei egy egy albumának a magyar dalszövegeivel is. Mindenképpen érdemes ellátogatni hozzá!

Mi ez?Archívum

 
Impresszum

Itt találjátok meg röviden hogy miről is szól szól az oldal, illetve itt találhatjátok meg a forrásainkat is.

Köszönjük ha benéztél, és kérjük hogy hagyj magad után valami nyomot, a visszajelzések a mi munkánkat is nagyban elősegítik!

Anne & Roxie
Tárhely: G-Portal
Indulás: 2019.11.23.
Kategória: GP-s hírek
Köszönet: NikkiWorld & Boggers

 

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2020.04.14. 17:14
2020.04.07. 11:39
2020.03.17. 11:46
2020.03.13. 12:38
2020.03.05. 08:53
Friss hozzászólások
 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó