Friss híreink
Archívum - 2019. december

Tervek a jövőre

2019.12.31. 11:40, Roxie

Az oldal még elég fiatal, és egyáltalán nem számítottunk az elején egy nagy bummra. A közösség nagyon megapadt és az aktív portáltulajdonosok is kevesen lettek. Viszont mi ezt a kicsi közösséget szeretnénk megfogni, minden módon ahogy tudjuk, és az ő munkájukat szeretnénk segíteni. A híreken és a hirdetéseken túl, szeretnénk sokkal előrébb hozni az egyéb segítő tartalmakat, cikkeket linkgyűjteményeket. Az elmúlt év (pontosabban 1 hónap) nem hozott sok mindent a konyhára, így apad is a lelkesedésünk, de átgondoltuk! Másra fogunk koncentrálni.

Anne-al összeírtunk egy listát arról hogy mivel szeretnénk foglalkozni a következő évben:

  • Szeretnénk több versennyel is érkezni, több témakörben is.
  • Interjúkat szeretnénk készíteni más portálszerkesztőkkel.
  • Szeretnénk beindítani a tanácsadást, olyat mint a klasszikus kritika viszont inkább a hátrányokra koncentrálnánk, és megpróbálunk segítségekkel és példákkal szolgálni.
  • Szeretnénk az oldalnak egy arculatot készíteni, amin a jövőben nem túl sokat változtatunk, és tudunk rá hosszú távon építeni (ez nehézkes, mindketten nehezebben boldogolunk a kódokkal)
  • Szeretnénk beszélgetéseket indítani, portálszerkesztés témában ami minden szerkesztőt érinthet.
  • Lehetőséget akarunk arra biztosítani hogy ti is segíthessetek a szerkesztői közösséghez, saját tapasztalatokkal, tippekkel és tanácsokkal.

Reméljük hogy néhány embert meg fog fogni az oldal, és segíthetünk néhány dologban! Sőt, reméljük hogy az oldalon keresztül tudunk segíteni egymásnak!

Kinézet Verseny

2019.12.23. 18:00, Roxie
Címkék: verseny

Az oldal megrendezi az első versenyét ami nem más mint egy kinézet verseny. Ehhez semmi mást nem kell csinálnod, csak jelentkezni az oldaladdal és várni a végeredményre.

Hónap Oldala

2019.12.19. 11:09, Roxie & Anne
Címkék: hónap oldala

Minden hónapban kiválasztunk egy oldalt, amit egy teljes hónapig láthattok kint az oldalsó modulok között.  Igyekszünk felváltva választani, és törekszünk arra hogy minél több témakörben emeljünk ki oldalakat!

Ehhez rátok is nagyon nagy szükségünk van, szeretnénk minél több aktív portált megismerni és nyomomkövetni.
Kérlek itt hozzászólásban ajánljatok portálokat, természetesen sajátot is ér!

 

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 
Welcome

Üdvözlünk a G-Portál új helyi hírekkel foglalkozó portálján! Szeretnéd megosztani ezt a látogató közönségeddel, szeretnéd hogy új emberek jussanak el az oldaladra? Esetleg társakat keresel, hogy egy nagyobb projectbe bele tudj kezdeni? Segítséget kérnél, vagy valamilyen szolgáltatást tudsz nyújtani? És, nem csak ennyi. Hasznos linkgyűjtemények, tippek és segítségek, és sok-sok érdekesség vár még rád.

 
Híred van?

Desing-t cseréltél? Esetleg új oldalt nyitottál? Vagy valami egyéb híred van amit megosztanál másokkal? Akkor kérlek töltsd ki az alábbi Google Űrlapot hogy te és a híred kikerülhessetek a főoldalra!

Ha nem google form-on szeretnéd beadni a híred, akkor használd a klasszikus hírbeküldőt!

 
Aktuális versenyeink

Itt az oldalon aktuálisan futó versenyeket és azoknak a státuszait láthatjátok. Jelentkezés előtt olvassátok el az általános versenyszabályzatot is!

Nevezési határidő: ?
Státusz: Jelentkezés nyitva
Nyeremény: 100 kredit
Nevezők száma: 0

 
ChatBox

- ne itt hirdess! használd a reklámkönyvet
- ne káromkodj!

 
Havi kibeszélő

Várjuk a kérdéseiteket, osszátok meg a tapasztalataitokat! 

Mi ez? Minden hónapban az ajánlott és a javasolt témák közül megszavaztok 1-et, és mi a következő hónapban ezzel fogunk foglalkozni. Ajánlókkal, segítő leírásokkal és sok izgalmas tartalommal!

 
Hónap oldala

Teo blogján igazából szinte mindenről olvashattok. Személyes élményeket és tapasztalatokat tőle, tippeket és segítségeket mind a magánéletben mind a portálszerkesztés terén. Olvashattok bejegyzéseket nem olyan unpopuláris beszédtémákról is, amiről igazából kéne beszélgetni. Teo mindezek mellett dalszövegek fordításával is foglalkozik, és sűrűn hoz egy packot kedvencei egy egy albumának a magyar dalszövegeivel is. Mindenképpen érdemes ellátogatni hozzá!

Mi ez?Archívum

 
Impresszum

Itt találjátok meg röviden hogy miről is szól szól az oldal, illetve itt találhatjátok meg a forrásainkat is.

Köszönjük ha benéztél, és kérjük hogy hagyj magad után valami nyomot, a visszajelzések a mi munkánkat is nagyban elősegítik!

Anne & Roxie
Tárhely: G-Portal
Indulás: 2019.11.23.
Kategória: GP-s hírek
Köszönet: NikkiWorld & Boggers

 

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2020.04.14. 17:14
2020.04.07. 11:39
2020.03.17. 11:46
2020.03.13. 12:38
2020.03.05. 08:53
Friss hozzászólások
 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó