Friss híreink

GP-Spotlight 2020 Februári összefoglaló

2020.03.02. 09:44, Roxie & Anne

 Sajnos a február nem a terveink szerint alakult, és ez meglátszott az oldal tartalmán és a látogatottságon is.  Az első havi témát is egyenlőre kudarcként fogtuk fel, viszont látjuk benne a javítási lehetőségeket.

Továbbra is köszönjük azoknak akik februárban velünk tartottak, idelátogattak, használták az oldalt és részt vettek vagy hozzá szóltak a dolgokhoz. Reméljük a Márciust már sikeresebben tudjuk indítani.

 

Lezártuk az első versenyt
Sajnos a kinézetversenyt nem sikerült úgy teljesíteni ahogy ígértük, de összességében szerintünk sikerült jól lezárni. Kicsit hosszúra húztuk, de ígérjük a jövőben megpróbálunk iparkodni, és a sebesség érdekében hamarabb hozunk meg bizonyos döntéseket. Mivel ez a verseny 2 hónapig húzódott el, februárban már nem hoztuk el a következőt, de néhány nap múlva már jön a következő „nagy” versenyünk és, készülünk egy kisebb játékkal is.

Havi téma
Sajnos nagyon szoros volt a verseny két témakör között és nem nagyon tudtunk rá előre készülni, az utolsó pillanatokban ugyan segítséget is kaptunk a dologhoz, de mi magunk sajnosnem állunk olyan szinten hogy nagy segítséget hozzunk a támakörben. Szóval a kódolás alapjai egyszerűen túl nagy falat volt elsőre. Sok visszajelzést és tanácsot kaptunk ezzel kapcsolatban, mint szakértő bevonása, vagy fórum létesítése, amiket egyrészt szeretnénk, másrészt nem feltétlenül kivitelezhető 1-1 témában, de igyekszünk!

Ezzel kapcsolatban eldöntöttük hogy visszahozható bármikor, bármelyik hvai téma, mert mindenről lehet többet beszélgetni. A felhívásokkal nem akartuk telespammelni a főoldalt, de erre is kitalálunk valamilyen mgoldást hogy a fontosabb infókról valamelyik pontján tudjatok tájékozódni.

A következő havi téma már kicsivel közelebb áll hozzánk így abba bele tudunk rakni mindent! Szóval reméljük hogy velünk tartotok a kezdeti nehézségek ellenére is!

Sajnos aa múlt hónapban a kitűzött céljaink nagyrészét nem sikerült teljesíteni (sőt..)  A tanácsadást még nem indítottuk el, de elfogjuk indítani a hónapban. Az interjúkat sem indítottuk el, akiket kinéztünk, sajnos nem találtunk hozzájuk személyes kontaktot, chat-eket nem akartunk ezzel spammelni, de lehet muszáj lesz. Vagy kirakjuk jelentkezősnek, igazából bárkivel, bármiről.

További terveink márciusra:

  • Kincskeresős játék elindítása
  • Körlevelek küldése (1-2 hetente a főbb pontokról)
  • Új nagy verseny ( meglepi, grafika lesz a téma)
  • Tanácsadás beindítása
  • Új design (tavaszi köntösbe öltözünk)
  • Interjú alanyok keresése
  • A havi téma rendszer fejlesztése

Köszönjük hogy ennyien velünk voltatok, reméljük hogy nem tört meg a bizalmatok az oldallal kapcsolatban, és sajnáljuk a Februári silány teljesítményt!

 

2 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2020.03.03. 17:38
Anne

Köszönjük Fanni a visszajelzést, igyekszünk! <3

Idézet
2020.03.03. 13:01
Fanni

Kitartást lányok! Mindenkinek vannak mélypontjai, a lényeg hogy itt vagytok, és foglalkoztok az oldallal és a szerkesztőkkel :)

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
 
Welcome

Üdvözlünk a G-Portál új helyi hírekkel foglalkozó portálján! Szeretnéd megosztani ezt a látogató közönségeddel, szeretnéd hogy új emberek jussanak el az oldaladra? Esetleg társakat keresel, hogy egy nagyobb projectbe bele tudj kezdeni? Segítséget kérnél, vagy valamilyen szolgáltatást tudsz nyújtani? És, nem csak ennyi. Hasznos linkgyűjtemények, tippek és segítségek, és sok-sok érdekesség vár még rád.

 
Híred van?

Desing-t cseréltél? Esetleg új oldalt nyitottál? Vagy valami egyéb híred van amit megosztanál másokkal? Akkor kérlek töltsd ki az alábbi Google Űrlapot hogy te és a híred kikerülhessetek a főoldalra!

Ha nem google form-on szeretnéd beadni a híred, akkor használd a klasszikus hírbeküldőt!

 
Aktuális versenyeink

Itt az oldalon aktuálisan futó versenyeket és azoknak a státuszait láthatjátok. Jelentkezés előtt olvassátok el az általános versenyszabályzatot is!

Nevezési határidő: ?
Státusz: Jelentkezés nyitva
Nyeremény: 100 kredit
Nevezők száma: 0

 
ChatBox

- ne itt hirdess! használd a reklámkönyvet
- ne káromkodj!

 
Havi kibeszélő

Várjuk a kérdéseiteket, osszátok meg a tapasztalataitokat! 

Mi ez? Minden hónapban az ajánlott és a javasolt témák közül megszavaztok 1-et, és mi a következő hónapban ezzel fogunk foglalkozni. Ajánlókkal, segítő leírásokkal és sok izgalmas tartalommal!

 
Hónap oldala

Teo blogján igazából szinte mindenről olvashattok. Személyes élményeket és tapasztalatokat tőle, tippeket és segítségeket mind a magánéletben mind a portálszerkesztés terén. Olvashattok bejegyzéseket nem olyan unpopuláris beszédtémákról is, amiről igazából kéne beszélgetni. Teo mindezek mellett dalszövegek fordításával is foglalkozik, és sűrűn hoz egy packot kedvencei egy egy albumának a magyar dalszövegeivel is. Mindenképpen érdemes ellátogatni hozzá!

Mi ez?Archívum

 
Impresszum

Itt találjátok meg röviden hogy miről is szól szól az oldal, illetve itt találhatjátok meg a forrásainkat is.

Köszönjük ha benéztél, és kérjük hogy hagyj magad után valami nyomot, a visszajelzések a mi munkánkat is nagyban elősegítik!

Anne & Roxie
Tárhely: G-Portal
Indulás: 2019.11.23.
Kategória: GP-s hírek
Köszönet: NikkiWorld & Boggers

 

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2020.04.14. 17:14
2020.04.07. 11:39
2020.03.17. 11:46
2020.03.13. 12:38
2020.03.05. 08:53
Friss hozzászólások
 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó