Az Oldalról

Üdvözlünk a G-Portál új helyi hírekkel foglalkozó portálján! Szeretnéd megosztani ezt a látogató közönségeddel, szeretnéd hogy új emberek jussanak el az oldaladra? Esetleg társakat keresel, hogy egy nagyobb projectbe bele tudj kezdeni? Segítséget kérnél, vagy valamilyen szolgáltatást tudsz nyújtani? És, nem csak ennyi. Hasznos linkgyűjtemények, tippek és segítségek, és sok-sok érdekesség vár még rád.

A szerkesztőkről

Az oldalt 2 lány szerkeszti akik már több mint 6 éve tevékenykednek G-Portálon, és bónuszként testvérek. Roxie visszatérésénál láttuk hog ya  közösség messze nem olyan mint régen volt, és szeretnénk valamit tenni hogy kicsit vissztérjen...

 

 

Roxie vagyok, 22 éves egyetemista. Korábban blogokat és személyes oldalakat szerkesztettem a G-Portálon, kevesebb mint egy fél éve tértem vissza egy másfél éves kihagyás után. Ebbe az oldalba is én rángattam bele a Anne-t. Az oldalon a fő feladatom a visszajelzések, és a hírek megírása lesz.

 

 

Anne vagyok, Roxie nővére, én sajnos kicsit több kihagyással találtam vissza a G-Portálra mint a testvérem. A rajongói oldalak megszállottja voltam, szerintem nincs olyan sztár akiről nem nyitottam volna :) Azóta már elmúlt ez a gyermeki rajongás, azért is hagytam abba hosszú időre a szerkesztést. Most visszatértem ide, én szépítem az oldalt és a technikai segítségeket is én szeretném nektek megadni a jövőben. 

 

Interaktív

Köszönjük ha benéztél, és kérjük hogy hagyj magad után valami nyomot, a visszajelzések a mi munkánkat is nagyban elősegítik! A csevegőben (chat) is várjuk a visszajelzéseket, és a cserelehetőségekről is elsősorban ott érdeklődjetek!

Szeretnénk mindenkit megkérni arra, hogy a megfelelő tartalmakat a megfelelő menüpontban ossza meg. Az ötleteket szeretnénk az ötletládában látni, a visszajelzéseket, dicséreteket és kritikákat nyugodtan rakjátok a vendégkönyvbe. A Reklámkönyvbe pedig mehetnek a hirdetések. Az utóbbinál annyi feltételt szabunk meg, hogy egy hirdetés ne legyen bent harmincszor, és ne nyújtsa szét az oldalt.

Források

 

 
Welcome

Üdvözlünk a G-Portál új helyi hírekkel foglalkozó portálján! Szeretnéd megosztani ezt a látogató közönségeddel, szeretnéd hogy új emberek jussanak el az oldaladra? Esetleg társakat keresel, hogy egy nagyobb projectbe bele tudj kezdeni? Segítséget kérnél, vagy valamilyen szolgáltatást tudsz nyújtani? És, nem csak ennyi. Hasznos linkgyűjtemények, tippek és segítségek, és sok-sok érdekesség vár még rád.

 
Híred van?

Desing-t cseréltél? Esetleg új oldalt nyitottál? Vagy valami egyéb híred van amit megosztanál másokkal? Akkor kérlek töltsd ki az alábbi Google Űrlapot hogy te és a híred kikerülhessetek a főoldalra!

Ha nem google form-on szeretnéd beadni a híred, akkor használd a klasszikus hírbeküldőt!

 
Aktuális versenyeink

Itt az oldalon aktuálisan futó versenyeket és azoknak a státuszait láthatjátok. Jelentkezés előtt olvassátok el az általános versenyszabályzatot is!

Nevezési határidő: ?
Státusz: Jelentkezés nyitva
Nyeremény: 100 kredit
Nevezők száma: 0

 
ChatBox

- ne itt hirdess! használd a reklámkönyvet
- ne káromkodj!

 
Havi kibeszélő

Várjuk a kérdéseiteket, osszátok meg a tapasztalataitokat! 

Mi ez? Minden hónapban az ajánlott és a javasolt témák közül megszavaztok 1-et, és mi a következő hónapban ezzel fogunk foglalkozni. Ajánlókkal, segítő leírásokkal és sok izgalmas tartalommal!

 
Hónap oldala

Teo blogján igazából szinte mindenről olvashattok. Személyes élményeket és tapasztalatokat tőle, tippeket és segítségeket mind a magánéletben mind a portálszerkesztés terén. Olvashattok bejegyzéseket nem olyan unpopuláris beszédtémákról is, amiről igazából kéne beszélgetni. Teo mindezek mellett dalszövegek fordításával is foglalkozik, és sűrűn hoz egy packot kedvencei egy egy albumának a magyar dalszövegeivel is. Mindenképpen érdemes ellátogatni hozzá!

Mi ez?Archívum

 
Impresszum

Itt találjátok meg röviden hogy miről is szól szól az oldal, illetve itt találhatjátok meg a forrásainkat is.

Köszönjük ha benéztél, és kérjük hogy hagyj magad után valami nyomot, a visszajelzések a mi munkánkat is nagyban elősegítik!

Anne & Roxie
Tárhely: G-Portal
Indulás: 2019.11.23.
Kategória: GP-s hírek
Köszönet: NikkiWorld & Boggers

 

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2020.04.14. 17:14
2020.04.07. 11:39
2020.03.17. 11:46
2020.03.13. 12:38
2020.03.05. 08:53
Friss hozzászólások
 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó