Friss híreink

A látogatottságról

2020.03.17. 11:46, Anne

Aki általában a G-Portálra téved, vagy más webszerkesztő platformra nem elsődleges célja a profitálás, lehetséges hogy a jövőben az lesz, de a kezdetekkor még csak nagyon kevés esetben.

Ha valaki a saját szórakoztatásból tenne közzé dolgokat az életéről, az érdeklődéséből vagy gyűjtene információkat arról amit szeret még nem gondol feltétlenül bele a számokba. 

Azokba a számokba amik már sok ember repítettek fel, és sok hobbi webszerkesztő karrierjét törték már keresztbe.

Meg tudjátok mondani hogy mennyi látogatóval lennétek megelégedve és miért? Szerintetek egy adott témájú oldalhoz mekkora látogatottság az optimális? Sok és ehhez hasonló kérdés lengi körül a szerkesztők mindennapjait, annak fényében is hogy a legtöbbünk nem ebből él, és nem ezekből a számokból profitál. Nekem, mint hobbi weblapszerkesztőnek ezek a számok csupán visszacsatolások a munkám minőségével kapcsolatosan, de pontosan milyen értékű visszajelzések ezek?

Pontokban, miért fontos látogatottság:

  • A számok és az írásbeli visszaélések fontos feedback-ek a szerkesztőknek a munkájuk minőségéről.
  • A magas látogatottság szinte garancia arra hogy a téma amivel az oldal foglalkozik sok embert érdekel.
  • Az optimális látogatottság

Jobbra balra matekozva, több oldalt áttekintve, sok elégedett vagy elégedettlen szerkesztőt megkérdezve sem lehetne kiszámolgatni ezeket az optimális értékeket. Készítettem egy kis táblázatot, és arra kérlek titeket beszélgessünk róla.

Nektek mik a tapasztalataitok? A számok vagy a visszajelzések számítanak?

2 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2020.05.24. 16:23
Abeth

Megváltoztak a szokások, ahogy rohan a világ egyre inkább nincs idő, sem pedig bátorság kommentre. Sajnos ezt nekünk, mint oldalszerkesztőknek be kell látniuk :( 

Vannak kezdeményezések, én például sok cserét kérek, sok oldalt látogatok, és mostanában elkezdtem kommentelni, hogy bátorítsak másokat is, hogy igen, itt vagyok, igen írtam, aminek egy része visszajön. De be kell látnunk, hogy ez  megváltozott és változik is, hogy erre mi lenne jó? Mivel lehetne még ösztönözni? Egy marketingest kéne kérdezni :D 


2020.04.15 13:58
KMiyuki

„ Régen a visszajelzések száma számított. Még anno 2010 környékén hiába csak 20-30 ember látogatott el az ember oldalára, szinte kivétel nélkül mindenki kommentelt valamit. Minimum egy "szia, itt voltam"-ot. Ez igazán bátorító volt.

Manapság viszont... Az oldal ott van napi 500 látogatóval, erre konkrétan már az ember rimánkodik, hogy legalább egy valaki szóljon hozzá valamihez.

Igen, sajnos ezt tapasztalatból mondom. Régen annyira jó volt beszélgetni a látogatókkal bármiről. Sajnos most ha kiteszek 500 embernek egy posztot, hogy "mit gondolnátok", senki sem reagál rá  gyakorlatilag.

Idézet
2020.04.15. 13:58
KMiyuki

Régen a visszajelzések száma számított. Még anno 2010 környékén hiába csak 20-30 ember látogatott el az ember oldalára, szinte kivétel nélkül mindenki kommentelt valamit. Minimum egy "szia, itt voltam"-ot. Ez igazán bátorító volt.

Manapság viszont... Az oldal ott van napi 500 látogatóval, erre konkrétan már az ember rimánkodik, hogy legalább egy valaki szóljon hozzá valamihez.

Igen, sajnos ezt tapasztalatból mondom. Régen annyira jó volt beszélgetni a látogatókkal bármiről. Sajnos most ha kiteszek 500 embernek egy posztot, hogy "mit gondolnátok", senki sem reagál rá  gyakorlatilag.

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
 
Welcome

Üdvözlünk a G-Portál új helyi hírekkel foglalkozó portálján! Szeretnéd megosztani ezt a látogató közönségeddel, szeretnéd hogy új emberek jussanak el az oldaladra? Esetleg társakat keresel, hogy egy nagyobb projectbe bele tudj kezdeni? Segítséget kérnél, vagy valamilyen szolgáltatást tudsz nyújtani? És, nem csak ennyi. Hasznos linkgyűjtemények, tippek és segítségek, és sok-sok érdekesség vár még rád.

 
Híred van?

Desing-t cseréltél? Esetleg új oldalt nyitottál? Vagy valami egyéb híred van amit megosztanál másokkal? Akkor kérlek töltsd ki az alábbi Google Űrlapot hogy te és a híred kikerülhessetek a főoldalra!

Ha nem google form-on szeretnéd beadni a híred, akkor használd a klasszikus hírbeküldőt!

 
Aktuális versenyeink

Itt az oldalon aktuálisan futó versenyeket és azoknak a státuszait láthatjátok. Jelentkezés előtt olvassátok el az általános versenyszabályzatot is!

Nevezési határidő: ?
Státusz: Jelentkezés nyitva
Nyeremény: 100 kredit
Nevezők száma: 0

 
ChatBox

- ne itt hirdess! használd a reklámkönyvet
- ne káromkodj!

 
Havi kibeszélő

Várjuk a kérdéseiteket, osszátok meg a tapasztalataitokat! 

Mi ez? Minden hónapban az ajánlott és a javasolt témák közül megszavaztok 1-et, és mi a következő hónapban ezzel fogunk foglalkozni. Ajánlókkal, segítő leírásokkal és sok izgalmas tartalommal!

 
Hónap oldala

Teo blogján igazából szinte mindenről olvashattok. Személyes élményeket és tapasztalatokat tőle, tippeket és segítségeket mind a magánéletben mind a portálszerkesztés terén. Olvashattok bejegyzéseket nem olyan unpopuláris beszédtémákról is, amiről igazából kéne beszélgetni. Teo mindezek mellett dalszövegek fordításával is foglalkozik, és sűrűn hoz egy packot kedvencei egy egy albumának a magyar dalszövegeivel is. Mindenképpen érdemes ellátogatni hozzá!

Mi ez?Archívum

 
Impresszum

Itt találjátok meg röviden hogy miről is szól szól az oldal, illetve itt találhatjátok meg a forrásainkat is.

Köszönjük ha benéztél, és kérjük hogy hagyj magad után valami nyomot, a visszajelzések a mi munkánkat is nagyban elősegítik!

Anne & Roxie
Tárhely: G-Portal
Indulás: 2019.11.23.
Kategória: GP-s hírek
Köszönet: NikkiWorld & Boggers

 

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2020.04.14. 17:14
2020.04.07. 11:39
2020.03.17. 11:46
2020.03.13. 12:38
2020.03.05. 08:53
Friss hozzászólások
 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó