Friss híreink
Archívum - 2020. március

A látogatottságról

2020.03.17. 11:46, Anne

Aki általában a G-Portálra téved, vagy más webszerkesztő platformra nem elsődleges célja a profitálás, lehetséges hogy a jövőben az lesz, de a kezdetekkor még csak nagyon kevés esetben.

Ha valaki a saját szórakoztatásból tenne közzé dolgokat az életéről, az érdeklődéséből vagy gyűjtene információkat arról amit szeret még nem gondol feltétlenül bele a számokba. 

Cikkajánló: Így tedd intaraktívvá az oldalad

2020.03.13. 12:38, Anne
Címkék: cikkajánló

A hónapban boncolgatott Tippek a látogatottságnöveléshez témakörön belül beszélgettünk a számokról és a visszajésekről. A, a Bloggers.gp szerkesztője régebben írt egy nagyon jó cikket azzal kapcsolatban hogyan érdemes visszajelzéseket kérni

A cikk bloggereknek íródott, de a leírtak általánosságban is érvényesíthetőek. 5 tipp úgy altalánosságban amivel megfoghatod a látogatókat, amivel intekaktívabbá teheted az oldalad. 
>> Olvassátok el!

Raquell társszerkesztőt keres!

2020.03.05. 08:53, Anne

Raquell megnyitotta a Tom Ellis-el foglalkozó rajongói oldalát, és segítséget keres maga mellé. Ha érdekel a színész munkássága, netán nagy rajongója vagy és amúgy is követed, csatlakozz Raquell-hez és csináljatok együtt egy nagyszerű magyar rajongói oldalt Tom-ról! A részletekről és a feltételekről a képre kattintva olvashatsz bővebben!

Tavaszi fejléckészítő verseny

2020.03.04. 13:21, Anne & Roxie
Címkék: verseny

Hamarosan itt a tavasz, nemsokára szép színekbe borul minden. Most rövid telünk volt, de azért gondolom mindenki várja már a jóidőt.


A jó időt köszöntsük egy tavaszi fejléckészítő versennyel. Itt a feladat nem más minthogy összeszedjétek a kedvenc tavaszhoz kapcsolódó dolgaitokat és alkossatok belőlük valamit, ami minden portálnak szép díszítőeleme lehet!

Havi Téma: Tippek a látogatottsághoz

2020.03.03. 16:45, Roxie & Anne
Címkék: havi téma

Az e havi téma nem más mint a tippek a látogatottságnöveléshez.

Ebben a témában úgymond mindenki járatosabb aki már néhány éve szerkeszt weboldalt bármilyen platformon, egyesek inkább a pozitív példákat tudják felhozni még másokat a negatívakat. De valamiért még mindig itt vagyunk, valamiért nagyon sok szerkesztő visszatért, és sok új is elkezdte. A Látogatottság nem minden? 

 

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 
Welcome

Üdvözlünk a G-Portál új helyi hírekkel foglalkozó portálján! Szeretnéd megosztani ezt a látogató közönségeddel, szeretnéd hogy új emberek jussanak el az oldaladra? Esetleg társakat keresel, hogy egy nagyobb projectbe bele tudj kezdeni? Segítséget kérnél, vagy valamilyen szolgáltatást tudsz nyújtani? És, nem csak ennyi. Hasznos linkgyűjtemények, tippek és segítségek, és sok-sok érdekesség vár még rád.

 
Híred van?

Desing-t cseréltél? Esetleg új oldalt nyitottál? Vagy valami egyéb híred van amit megosztanál másokkal? Akkor kérlek töltsd ki az alábbi Google Űrlapot hogy te és a híred kikerülhessetek a főoldalra!

Ha nem google form-on szeretnéd beadni a híred, akkor használd a klasszikus hírbeküldőt!

 
Aktuális versenyeink

Itt az oldalon aktuálisan futó versenyeket és azoknak a státuszait láthatjátok. Jelentkezés előtt olvassátok el az általános versenyszabályzatot is!

Nevezési határidő: ?
Státusz: Jelentkezés nyitva
Nyeremény: 100 kredit
Nevezők száma: 0

 
ChatBox

- ne itt hirdess! használd a reklámkönyvet
- ne káromkodj!

 
Havi kibeszélő

Várjuk a kérdéseiteket, osszátok meg a tapasztalataitokat! 

Mi ez? Minden hónapban az ajánlott és a javasolt témák közül megszavaztok 1-et, és mi a következő hónapban ezzel fogunk foglalkozni. Ajánlókkal, segítő leírásokkal és sok izgalmas tartalommal!

 
Hónap oldala

Teo blogján igazából szinte mindenről olvashattok. Személyes élményeket és tapasztalatokat tőle, tippeket és segítségeket mind a magánéletben mind a portálszerkesztés terén. Olvashattok bejegyzéseket nem olyan unpopuláris beszédtémákról is, amiről igazából kéne beszélgetni. Teo mindezek mellett dalszövegek fordításával is foglalkozik, és sűrűn hoz egy packot kedvencei egy egy albumának a magyar dalszövegeivel is. Mindenképpen érdemes ellátogatni hozzá!

Mi ez?Archívum

 
Impresszum

Itt találjátok meg röviden hogy miről is szól szól az oldal, illetve itt találhatjátok meg a forrásainkat is.

Köszönjük ha benéztél, és kérjük hogy hagyj magad után valami nyomot, a visszajelzések a mi munkánkat is nagyban elősegítik!

Anne & Roxie
Tárhely: G-Portal
Indulás: 2019.11.23.
Kategória: GP-s hírek
Köszönet: NikkiWorld & Boggers

 

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2020.04.14. 17:14
2020.04.07. 11:39
2020.03.17. 11:46
2020.03.13. 12:38
2020.03.05. 08:53
Friss hozzászólások
 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó