Friss híreink
Archívum - 2020. február

Egy sablon átírása

2020.02.28. 11:04, Roxie

Bár az oldal célja hogy ösztönözze a szerkesztőket, a saját kinézetük készítésére, de ez az első lépés egy olyan úton, aminek a végére megszeretitek a kódolást, és egyszer csak belevágtok a saját egyedi kinézetek írásába.

A bejegyzés a Kódolás alapjai havi kibeszélő keretei között készült el, A a Bloggers.gp szerkesztőjének a jóvoltából. A bejegyzést hamarosan nála is láthatjátok!

Tsuma megnyitotta a blogját!

2020.02.27. 11:12, Roxie
Címkék: nyitás

Tsuma 21.-én nyitotta meg új személyes blogját, és mostanra már néhány bejegyzését is elolvashatjuk külömböző témakörökben mint sorozatok, zenék, és az anyaság. Nézzetek be hozzá!

Kinézet verseny: Eredmények!

2020.02.20. 14:45, Anne
Címkék: verseny

Sajnos azt hogy mindkettőnktől kapjatok egy rövid véleményt nem tudtuk volna kivitelezni csak további csúszásokkal (de igen, Roxie részéről egy "Igen szerintem is") így Anne állította össze a kritikákat a kinézetekről. Sajnos egy nevezőt ki is kellett zárnunk a versenyből mivel hetek óta nem elérhető az oldala.  Iszonyatosan nehéz dolgunk volt a nyertest illetően.. a kritikák végére nem írtuk a pontszámokat, de a lap alján megtaláljátok őket.

Havi Téma: Szavazás

2020.02.19. 10:48, Anne

Sziasztok! A javaslataitok alapján meghoztuk a szavazást a februári havi témához. Oldalt láthatjátok a szavazást. Március 1.-ig lehet szavazni, utána az oldal tartalma egész hónapban az általatok megadott témáról fog szólni! 

Mi az a Havi téma? Olvassátok el itt, és már lehet is javaslatokat tenni a következő körre!

Aemy kinézetet cserélt!

2020.02.12. 15:55, Roxie
Címkék: új design

Aemy kinézetet cserélt a Portálépítéssel foglalkozó oldalán ami igazán méltó lett egy portálépítős laphoz.

Egy majdnem minden pontjában igényesen kivitelezett kinézetet láthatunk, nagyon szépek és harmónikusak a színek. Az elrendezés is optimális. A lábléc nagyon szépen meg van csinálva, minden fontos információ odakerült. A belső menük és szépen illeszkednek a kinézethez tényleg látszik hogy minden apró részlet a design-re van szabva, és kellőképpen kiemeli és nem nyomja el a tartalmat.
Amit hátrányként említenék meg az a dinamikusság. Én egy közepes méretű TV felbontásán böngészek, az oldal egyes részei flexibilisek és hárítják a felbontásból eredő gondokat (lábléc), viszont a tartalom sajnos nem, a bal oldalsó blokk a képernyőm bal széléhez igazodik, a jobb pedig a jobbhoz, így a kettő közt van egy 1000px-es sávom. - Javítva! :)

 

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 
Welcome

Üdvözlünk a G-Portál új helyi hírekkel foglalkozó portálján! Szeretnéd megosztani ezt a látogató közönségeddel, szeretnéd hogy új emberek jussanak el az oldaladra? Esetleg társakat keresel, hogy egy nagyobb projectbe bele tudj kezdeni? Segítséget kérnél, vagy valamilyen szolgáltatást tudsz nyújtani? És, nem csak ennyi. Hasznos linkgyűjtemények, tippek és segítségek, és sok-sok érdekesség vár még rád.

 
Híred van?

Desing-t cseréltél? Esetleg új oldalt nyitottál? Vagy valami egyéb híred van amit megosztanál másokkal? Akkor kérlek töltsd ki az alábbi Google Űrlapot hogy te és a híred kikerülhessetek a főoldalra!

Ha nem google form-on szeretnéd beadni a híred, akkor használd a klasszikus hírbeküldőt!

 
Aktuális versenyeink

Itt az oldalon aktuálisan futó versenyeket és azoknak a státuszait láthatjátok. Jelentkezés előtt olvassátok el az általános versenyszabályzatot is!

Nevezési határidő: ?
Státusz: Jelentkezés nyitva
Nyeremény: 100 kredit
Nevezők száma: 0

 
ChatBox

- ne itt hirdess! használd a reklámkönyvet
- ne káromkodj!

 
Havi kibeszélő

Várjuk a kérdéseiteket, osszátok meg a tapasztalataitokat! 

Mi ez? Minden hónapban az ajánlott és a javasolt témák közül megszavaztok 1-et, és mi a következő hónapban ezzel fogunk foglalkozni. Ajánlókkal, segítő leírásokkal és sok izgalmas tartalommal!

 
Hónap oldala

Teo blogján igazából szinte mindenről olvashattok. Személyes élményeket és tapasztalatokat tőle, tippeket és segítségeket mind a magánéletben mind a portálszerkesztés terén. Olvashattok bejegyzéseket nem olyan unpopuláris beszédtémákról is, amiről igazából kéne beszélgetni. Teo mindezek mellett dalszövegek fordításával is foglalkozik, és sűrűn hoz egy packot kedvencei egy egy albumának a magyar dalszövegeivel is. Mindenképpen érdemes ellátogatni hozzá!

Mi ez?Archívum

 
Impresszum

Itt találjátok meg röviden hogy miről is szól szól az oldal, illetve itt találhatjátok meg a forrásainkat is.

Köszönjük ha benéztél, és kérjük hogy hagyj magad után valami nyomot, a visszajelzések a mi munkánkat is nagyban elősegítik!

Anne & Roxie
Tárhely: G-Portal
Indulás: 2019.11.23.
Kategória: GP-s hírek
Köszönet: NikkiWorld & Boggers

 

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2020.04.14. 17:14
2020.04.07. 11:39
2020.03.17. 11:46
2020.03.13. 12:38
2020.03.05. 08:53
Friss hozzászólások
 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó