Friss híreink

Hónap Oldala

2019.12.19. 11:09, Roxie & Anne
Címkék: hónap oldala

Minden hónapban kiválasztunk egy oldalt, amit egy teljes hónapig láthattok kint az oldalsó modulok között.  Igyekszünk felváltva választani, és törekszünk arra hogy minél több témakörben emeljünk ki oldalakat!

Ehhez rátok is nagyon nagy szükségünk van, szeretnénk minél több aktív portált megismerni és nyomomkövetni.
Kérlek itt hozzászólásban ajánljatok portálokat, természetesen sajátot is ér!

 

3 oldal G-Portál sablonokkal

2019.11.26. 16:36, Anne
Címkék: design hasznos

Sziasztok! Ma 3 oldalt mutatunk meg nektek, amik tele vannak remek G-Portálos sablonokkal. Vannak köztük olyanok amik már régóta nem üzemelnek, viszont a tartalmuk elérhető mind a mai napig mindenki számára. Sajnos már nagyon kevés olyan aktív oldal maradt ami portálépítéssel foglalkozik. De a régi portálépítéssel foglalkozó szerkesztők, meghagyták a munkájukat az utókornak.

Mindenek előtt ha egymás által írt sablonkódot szeretnél felhasználni az oldaladon, ezeket állítsd be:

Jelentkezz be a portálodba > Katt a Stílus és a felület menüre> A kinézetek közül válaszd ki a meztelent, és állítsd be azt
(minden formázást eltávolít, így egy más által írt kód 100%-ban tud teljesülni a portálodon)

Aemy Design

Máig is aktív honlapszerkesztéssel foglalkozó lap, aminek egyik fő fókusza a G-Portálos sablonok. Nagyon sok egyszerűbb kód megtalálható az oldalon, sokféle színvariációban. Találhatunk komplexebb kinézeteket is, több előre lekódolt elemmel is például project doboz vagy csere részleg. A kódok használata egyszerű és egyértelmű. Látogassatok el Aemy oldalára és kövessétek bátran a munkásságát!

Linda Design

Linda sajnos nagyon régen adott életjelet az oldalán, viszont az oldal teljes tartalma a rendelkezésünkre áll. Számos egyszerűbb és bonyolultabb sablont találunk meg az oldalon, és nagyon sok G-Portálos leírást is, az egyszerűbbektől a nehezebbekig. Ajnájuk mindenkinek aki még csak most ismerkedik a rendszer használatával, remek tippeket el lehet lesni. 

BlogTags

Sajnos az oldal már nagyon régóta nem aktív, de a tartalma 100%-ig elérhető maradt. Számos G-Portálra írt CSS kód is elérhető rajta.  A kódok egyszerűek, a használatuk is egyszerű, nem tartoznak hozzájuk egyéb kiegészítők sem. Stílusukat tekintve nagyon sokfélék, az oldalt 4 blogger szerkesztette a múltban, így biztos találtok valami szimpatikusat.

Megnyitottunk

2019.11.23. 21:24, Anne & Roxie
Címkék: verseny

Sziasztok! Az oldalt  mai napal megnyitottuk. Mindketten boldogan emlékszünk vissza azokra GP-s időkre amikor még ezek az oldalak a fénykorukat élték. Pörgött rajta a közösség, és mindenkit segített és motivált. Mindenki büszkén meg tudta mutatni a munkáját, és segítséget, véleményt és új barátokat kapott.

Nem számítunk arra rögtön az elején hogy bombáztok minket hírekkel, annyira hogy ne bírjuk így készülünk néhány más dologgal is. Ajánlók, hasznos cikkek, hasznos linkek, gyűjtemények, segítségek, közösségi programok.

Várunk mindenkit szeretettel, nyugodtan küldjétek be ha van nálatok valamilyen újdonság! Mi pedig igyekszünk hozni a hasznos infókat.

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 
Welcome

Üdvözlünk a G-Portál új helyi hírekkel foglalkozó portálján! Szeretnéd megosztani ezt a látogató közönségeddel, szeretnéd hogy új emberek jussanak el az oldaladra? Esetleg társakat keresel, hogy egy nagyobb projectbe bele tudj kezdeni? Segítséget kérnél, vagy valamilyen szolgáltatást tudsz nyújtani? És, nem csak ennyi. Hasznos linkgyűjtemények, tippek és segítségek, és sok-sok érdekesség vár még rád.

 
Híred van?

Desing-t cseréltél? Esetleg új oldalt nyitottál? Vagy valami egyéb híred van amit megosztanál másokkal? Akkor kérlek töltsd ki az alábbi Google Űrlapot hogy te és a híred kikerülhessetek a főoldalra!

Ha nem google form-on szeretnéd beadni a híred, akkor használd a klasszikus hírbeküldőt!

 
Aktuális versenyeink

Itt az oldalon aktuálisan futó versenyeket és azoknak a státuszait láthatjátok. Jelentkezés előtt olvassátok el az általános versenyszabályzatot is!

Nevezési határidő: ?
Státusz: Jelentkezés nyitva
Nyeremény: 100 kredit
Nevezők száma: 0

 
ChatBox

- ne itt hirdess! használd a reklámkönyvet
- ne káromkodj!

 
Havi kibeszélő

Várjuk a kérdéseiteket, osszátok meg a tapasztalataitokat! 

Mi ez? Minden hónapban az ajánlott és a javasolt témák közül megszavaztok 1-et, és mi a következő hónapban ezzel fogunk foglalkozni. Ajánlókkal, segítő leírásokkal és sok izgalmas tartalommal!

 
Hónap oldala

Teo blogján igazából szinte mindenről olvashattok. Személyes élményeket és tapasztalatokat tőle, tippeket és segítségeket mind a magánéletben mind a portálszerkesztés terén. Olvashattok bejegyzéseket nem olyan unpopuláris beszédtémákról is, amiről igazából kéne beszélgetni. Teo mindezek mellett dalszövegek fordításával is foglalkozik, és sűrűn hoz egy packot kedvencei egy egy albumának a magyar dalszövegeivel is. Mindenképpen érdemes ellátogatni hozzá!

Mi ez?Archívum

 
Impresszum

Itt találjátok meg röviden hogy miről is szól szól az oldal, illetve itt találhatjátok meg a forrásainkat is.

Köszönjük ha benéztél, és kérjük hogy hagyj magad után valami nyomot, a visszajelzések a mi munkánkat is nagyban elősegítik!

Anne & Roxie
Tárhely: G-Portal
Indulás: 2019.11.23.
Kategória: GP-s hírek
Köszönet: NikkiWorld & Boggers

 

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2020.04.14. 17:14
2020.04.07. 11:39
2020.03.17. 11:46
2020.03.13. 12:38
2020.03.05. 08:53
Friss hozzászólások
 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó