Friss híreink

Általános versenyszabályzat

2020.01.14. 11:49, Roxie
Címkék: verseny

Minden verseny speciális szabályait az adott aktuális versenynél bővebben kifejtjük, ez a szabály csak általánosan az összes versenyünket összefogó feltételekről szól.

Versenytábla

Ha egy adott versenynek feltétele a versenytábla kirakása, akkor azt folyamatosan ellenőrizzük. A jelentkezési fázistól a verseny eredményéig kint kell hogy legyen a tábla. Ha valaki kérésre nem rakja vissza a versenytáblát akkor azt sajnos ki kell zárnunk a versenyből.

Email címek

A jelentkezéshez csatolt emailcímre azért van szükségünk, hogy az eredményhirdetés után azon a címen tudjuk elküldeni a nyereményeket amelyikkel a szerkesztő jelentkezett. Az olyan eseteket szeretnénk ezzel elkerülni, hogy az eredményhirdetésen megkeressük az adott szerkesztőt, mondjuk a portálján lévő chatba (ha nincs más kommunikációs csatorna), és egy szemfüles látogató jelez vissza nekünk a szerkesztő nevében és rossz helyre kerül a nyeremény. (megtörtént eset)

- Az adott verseny lezárta utána  jelentkezéseket töröljük, csak a nevet és portált tüntetjük fel a továbbiakban.
- A díjazás után semmilyen módon nem használjuk fel az email címeket.
- Aki nem szeretné megadni nyilvánosan az emailcímét, jelentkezhet a versenyre, vagy kiegészítheti a jelentkezését email-ben is.

Nyeremények

Nagyobb díjazású versenyeket szeretnénk rendezni, viszont a nyeremények elosztása (és olykor az össznyeremény) is változhat a jelentkezők számával. Ebben a kérdéskörben szeretnék a lehető legigazságosabban eljárni, viszont azt megérthetitek hogy ha egy 100 kredites versenyre 2 jelentkező van, akkor az sajnos nem igazi verseny és a díjazás is irreális, csökkentenénk a nyereményt és a fennmaradó összeget egy másik versenybe invesztálnánk.

Verseny lemondása

A legnagyobb szívfájdalmunk az lenne ha a jelentkezők száma miatt le kellene mondanunk egy versenyt, de sajnálatos módon megeshet.  Versenytípustól függően, de általánosságban 2 versenyzőtől indítunk el versenyt.

Még nincs hozzászólás.
 
Welcome

Üdvözlünk a G-Portál új helyi hírekkel foglalkozó portálján! Szeretnéd megosztani ezt a látogató közönségeddel, szeretnéd hogy új emberek jussanak el az oldaladra? Esetleg társakat keresel, hogy egy nagyobb projectbe bele tudj kezdeni? Segítséget kérnél, vagy valamilyen szolgáltatást tudsz nyújtani? És, nem csak ennyi. Hasznos linkgyűjtemények, tippek és segítségek, és sok-sok érdekesség vár még rád.

 
Híred van?

Desing-t cseréltél? Esetleg új oldalt nyitottál? Vagy valami egyéb híred van amit megosztanál másokkal? Akkor kérlek töltsd ki az alábbi Google Űrlapot hogy te és a híred kikerülhessetek a főoldalra!

Ha nem google form-on szeretnéd beadni a híred, akkor használd a klasszikus hírbeküldőt!

 
Aktuális versenyeink

Itt az oldalon aktuálisan futó versenyeket és azoknak a státuszait láthatjátok. Jelentkezés előtt olvassátok el az általános versenyszabályzatot is!

Nevezési határidő: ?
Státusz: Jelentkezés nyitva
Nyeremény: 100 kredit
Nevezők száma: 0

 
ChatBox

- ne itt hirdess! használd a reklámkönyvet
- ne káromkodj!

 
Havi kibeszélő

Várjuk a kérdéseiteket, osszátok meg a tapasztalataitokat! 

Mi ez? Minden hónapban az ajánlott és a javasolt témák közül megszavaztok 1-et, és mi a következő hónapban ezzel fogunk foglalkozni. Ajánlókkal, segítő leírásokkal és sok izgalmas tartalommal!

 
Hónap oldala

Teo blogján igazából szinte mindenről olvashattok. Személyes élményeket és tapasztalatokat tőle, tippeket és segítségeket mind a magánéletben mind a portálszerkesztés terén. Olvashattok bejegyzéseket nem olyan unpopuláris beszédtémákról is, amiről igazából kéne beszélgetni. Teo mindezek mellett dalszövegek fordításával is foglalkozik, és sűrűn hoz egy packot kedvencei egy egy albumának a magyar dalszövegeivel is. Mindenképpen érdemes ellátogatni hozzá!

Mi ez?Archívum

 
Impresszum

Itt találjátok meg röviden hogy miről is szól szól az oldal, illetve itt találhatjátok meg a forrásainkat is.

Köszönjük ha benéztél, és kérjük hogy hagyj magad után valami nyomot, a visszajelzések a mi munkánkat is nagyban elősegítik!

Anne & Roxie
Tárhely: G-Portal
Indulás: 2019.11.23.
Kategória: GP-s hírek
Köszönet: NikkiWorld & Boggers

 

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2020.04.14. 17:14
2020.04.07. 11:39
2020.03.17. 11:46
2020.03.13. 12:38
2020.03.05. 08:53
Friss hozzászólások
 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó