Friss híreink

Havi Kibeszélő

2020.01.04. 11:06, Anne

Minden hónapban szeretnénk egy-egy kiemelt témával kicsivel jobban foglalkozni, és  a választott tematika köré építeni az aktuális tartalmakat és arra buzdítani a közösséget hogy erről fejtse ki bővebben a véleményét. Felvethettek problémákat, megoszthatjátok ezzel kapcsolatosan a tapasztalataitokat, tanácsokat kérhettek és adhattok más szerkesztőknek.

Pontosan milyen témákról van szó?
Általános portálszerkesztéses problémákról, észrevételekről, tippekről. Lehetnek nagyobb témák, vagy akár egy-egy szűkebb témakör. Bármi ami hozzátartozik a szerkesztői léthez. Mi is dobni fogunk fel témákat, de a ti ajánlásaitokat is sok szeretettel várjuk!

Hogyan kerül kiválasztásra egy-egy adott téma?
Minden hónap 15.-e környékén kirakunk egy szavazást, hogy melyikkel szeretnétek foglalkozni az ajánlott és általunk javasolt témák közül. A következő hónap elején fog kikerülni a kibeszélő is, és a hasznos/segítő tartalmakat is a havi téma (és általatok feltett kérdések, vagy felvetett problémák) mellé igazítjuk!

Ha van valami olyan, amiről szívesen megosztanád a véleményed, kérnél segítséget vagy tanácsot, bármi amiről beszélgethetnél másokkal, akkor dobj fel egy témát nekünk, itt kommentben!

 

4 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2020.01.06. 19:40
Roxie

Készítettem egy gyors leírást a kép mellé szöveg dologról :) Kattints ide!
A képszerkesztési alapok tényleg jó ötlet, köszönjük :) Annyira mi sem vagyunk benne profik, de tudunk néhány tippet adni!

Idézet
2020.01.06. 19:19
Zoe

Sziasztok!

Nekem szükségem lenne design tippekre is, de szeretném a kódolást is elsajátítani. Esetleg lehetne egy tágabb beszélgetés a képszerzésről (hol érdemes).

Ami most a legjobban foglalkoztat: hogy lehet egy blogbejegyzésben a kép mellé írni úgy hogy ne az aljánlá kezdődjön?

pl.ez nagyon érdekel, mert zavaró tényezőnek tekintem.

Idézet
2020.01.06. 14:12
Roxie

Remek témakör, de talán túl tág. Érdemesebb lenne kicsit specializálni szerintem. :) A portál kinézetek túl nagy témakör hogy egy hónap alatt lenyomjuk, de a példák amiket megemlítettél maguk is sok-sok beszédtémát tartogatnak. 

Idézet
2020.01.05. 14:40
Merci
Sziasztok, én szívesen beszélnék a portál kinézetekről. A trendekről, forrásokról a jó és rossz portálkinézetekről..
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
 
Welcome

Üdvözlünk a G-Portál új helyi hírekkel foglalkozó portálján! Szeretnéd megosztani ezt a látogató közönségeddel, szeretnéd hogy új emberek jussanak el az oldaladra? Esetleg társakat keresel, hogy egy nagyobb projectbe bele tudj kezdeni? Segítséget kérnél, vagy valamilyen szolgáltatást tudsz nyújtani? És, nem csak ennyi. Hasznos linkgyűjtemények, tippek és segítségek, és sok-sok érdekesség vár még rád.

 
Híred van?

Desing-t cseréltél? Esetleg új oldalt nyitottál? Vagy valami egyéb híred van amit megosztanál másokkal? Akkor kérlek töltsd ki az alábbi Google Űrlapot hogy te és a híred kikerülhessetek a főoldalra!

Ha nem google form-on szeretnéd beadni a híred, akkor használd a klasszikus hírbeküldőt!

 
Aktuális versenyeink

Itt az oldalon aktuálisan futó versenyeket és azoknak a státuszait láthatjátok. Jelentkezés előtt olvassátok el az általános versenyszabályzatot is!

Nevezési határidő: ?
Státusz: Jelentkezés nyitva
Nyeremény: 100 kredit
Nevezők száma: 0

 
ChatBox

- ne itt hirdess! használd a reklámkönyvet
- ne káromkodj!

 
Havi kibeszélő

Várjuk a kérdéseiteket, osszátok meg a tapasztalataitokat! 

Mi ez? Minden hónapban az ajánlott és a javasolt témák közül megszavaztok 1-et, és mi a következő hónapban ezzel fogunk foglalkozni. Ajánlókkal, segítő leírásokkal és sok izgalmas tartalommal!

 
Hónap oldala

Teo blogján igazából szinte mindenről olvashattok. Személyes élményeket és tapasztalatokat tőle, tippeket és segítségeket mind a magánéletben mind a portálszerkesztés terén. Olvashattok bejegyzéseket nem olyan unpopuláris beszédtémákról is, amiről igazából kéne beszélgetni. Teo mindezek mellett dalszövegek fordításával is foglalkozik, és sűrűn hoz egy packot kedvencei egy egy albumának a magyar dalszövegeivel is. Mindenképpen érdemes ellátogatni hozzá!

Mi ez?Archívum

 
Impresszum

Itt találjátok meg röviden hogy miről is szól szól az oldal, illetve itt találhatjátok meg a forrásainkat is.

Köszönjük ha benéztél, és kérjük hogy hagyj magad után valami nyomot, a visszajelzések a mi munkánkat is nagyban elősegítik!

Anne & Roxie
Tárhely: G-Portal
Indulás: 2019.11.23.
Kategória: GP-s hírek
Köszönet: NikkiWorld & Boggers

 

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2020.04.14. 17:14
2020.04.07. 11:39
2020.03.17. 11:46
2020.03.13. 12:38
2020.03.05. 08:53
Friss hozzászólások
 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó